Yönlendirme Tabela

Yönlendirme Tabela

Aslında işlevleri isimlerinden anlaşılan türlerdir. Amaçları insanlara bir mekanın yerini göstermek ve onları oraya yönlendirmektir. Trafikte karşılaştığımız tabelalar da aslında bir çeşit yönlendirme Fakat ticari amaçlar ile kullanılmadıkları için bu yazımızda trafik lambaları üzerinde durmayacağız. Bizim ilgilendiğimiz kısım daha çok, çeşitli firmaların ya da işletmelerin yerini gösteren üzerine olacak.

Yönlendirme Tabela Neden İhtiyaç Duyulur ?

Yönlendirme tabelaları her işletme için gerekli olmayan fakat bazı işletmeler içinse çok kritik öneme sahip olan tabela türleridir. Zira her mağaza yol üstünde yer almaz ve bazılarının yerini bulmak insanlar için zor olabilir. Bu durumdaki işletmeler, mağazalarının yerini gösteren tabelalara ihtiyaç duymaktadır. Tabelalar üzerinde ok figürleri barındırabilir ve mağazanın yerini işaret edebilir. Yani aslında, malzeme ve yapım aşamaları anlamında diğer tabela modellerinden farklı değildir. Farkı, tasarımından gelmektedir. Yönlendirme Tabela Eğer dükkanınız yol üstü bir yerde değilse ve insanlara yerini göstermeye ihtiyaç duyuyorsanız, firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Aslında, tabela ürünlerinizi veya markanızı ortamınıza göstermek için kullanılan tüm nesnelerdir. İşaret üretimi birçok farklı şekilde olabilir. Aydınlatılmış tabelalar, aydınlatılmamış tabelalar için ana kategori olarak adlandırılabilir.

Aydınlatmalı tabela ve aydınlatmasız tabela olarak açtığımız tabela kategorisini derinleştirmek istiyorsak, aydınlatılmış yön işaretini, aydınlatmalı yön işaretini, aydınlatmalı kutu harfini, ışıklı totem işaretini, ışıklı totem işaretini, ışıklı paslanmaz krom işaretini, ışıklı inşaat işareti, ışıklı inşaat işareti ve daha birçok işareti. . Son zamanlarda, led tabelaların türü çok yaygın hale geldi ve aslında klasik tabela anlayışında bir devrime neden oldu. Led ışıklı tabela, işaret seçiminde insanlar tarafından kullanılmaya başlandı, çünkü hareketi nedeniyle insanlara iletmek istediğimiz çekiciliği ve mesajları açıklayabiliyoruz. Emirhan Reklam yıllardır tabela konusunda müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Tabela üretiminde kalite, uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile hizmet veren Emirhan Reklam, müşterilerine ücretsiz keşif ve fiyatlandırmanın yanı sıra 2 yıl garantili ürün hizmeti sunmaktadır. Emirhan Reklam ayrıca ürettiği tabelalar için ücretsiz servis hizmeti sunmaktadır. Emirhan reklamından üretilen tabela çeşitleri

0 216 256 55 80