Mesh-Delikli-Vinil-Dijital-Baskı-Cephe-Giydirme

Mesh-Delikli-Vinil-Dijital-Baskı-Cephe-Giydirme

Mesh delikli vinil mech baskı, genellikle binaların cephelerinde kullanılan bir baskı malzemesidir. Branda, afiş ya da vinil ismiyle bilinen ürünün delikli versiyonuna verilen isimdir.  Baskı, dışarıdan binaya bakıldığında reklamın görülmesini sağlayan ve aynı zamanda binanın içinden dışarı bakıldığında dışarının görülmesini engellemeye bir yapıya sahiptir. Özellikle geniş yüzeylere uygulanması çok iyi sonuçlar verebilir. Günümüzde birçok binanın cephelerinin bir kısmının tanıtımlarla kaplandığını görmekteyiz. Mesh baskı da bu amaçla kullanılan bir baskıdır. Bu baskıdan yararlanarak, binaların cephesinde ürününüzün ya da markanızın reklamını yapabilir ve böylece çok fazla insanın dikkatini çekebilirsiniz.

Mesh (Delikli Vinil Mech) Dijital Baskı Hizmetleri

Fakat bu tanıtımın başarıyla gerçekleşmesi için mutlaka işinin ehli bir firmaya başvurmanız gerekir. Kalitesiz hizmet sunan markalar, kendilerini devamlı olarak ucuz fiyatlarıyla övmektedir. Bu ucuzluğun sebebi kullanılan malzeme, yapılan baskı ve ortaya çıkarılan işçiliğin kötü olmasındır. Eğer iyi bir şekilde tanıtım yapmak istiyorsanız bu tip firmalardan uzak durmalısınız. Mesh baskıda çok önemli noktalar olan baskı kalitesi, renk dayanıklılığı ve işçilik çok önemlidir ve Reavista gibi profesyonel bir firma bu gereklilikleri en iyi şekilde yerine getirecektir.

Mesh Baskıda Kalite

Firmamız, ihtiyaç duyduğunuz mesh baskıyı size en iyi şekilde sunacaktır. Bize başvurduğunuzda ilk olarak baskı yapmak istediğiniz görsel öğrenilir. Daha sonra mesh üstüne baskı yapılır. Baskının hazır olmasından sonra sıra montaja gelir. Montaj için önce baskının asılacağı yere iskelet takılır. Daha sonra mesh bu iskeletin üzerine gerilir. Böylelikle mesh germe işlemi de tamamlanmış olur. Daha detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

0 216 256 55 80