Lazer Kesim Pleksi Akrilik PMMA

Lazer Kesim Pleksi Akrilik PMMA

Pleksiglas, renkli veya renksiz çeşitleri bulunan, tüm dünyada yaygın olarak kullanılan bir malzemedir. En çok öne çıkan özelliği son derece kullanışlı olmasıdır. Pleksiglas saydam veya yarı saydam olabilen malzemedir. Akrilik adıyla da bilinmektedir. Pleksiglas plastik bir cam türü gibi de algılanabilir. Cam gibi görünmesine rağmen bir plastik gibi kolayca eğilip bükülebilir ve bu sayede de çok kolay şekilde işlenir. Hafif bir yapısı vardır. Pleksiglas, şekil verilebilir hale gelmesi için öncelikle ısıtılarak yumuşatılır. Pleksiglaslar böylece kalıplanabilir bir hale gelir. Cama göre bir diğer avantajı da camlardan çok daha dayanıklı bir yapıya sahip olmasıdır.

Akrilik-Pleksi Lazer Kesim Nerelerde Kullanılır ?

Akrilik-Pleksi lazer kesime en çok ihtiyaç duyulan alanlar, tabela, aydınlatma için kullanıcılarak ürünler ya da çeşitli reklam panolarıdır. İhtiyacınız olan pleksi kesim faaliyetleri tarafımızca en iyi şekilde yerine getirilecektir. Genç ve dinamik personellerin profesyonel yaklaşımı sayesinde, pleksi kesim işlemi en iyi şekilde yapılacak ve ortaya gösterişli, parlak ürünler çıkacaktır. Projeye başlanmadan önce kafanızdaki proje dinlenir ve kafanızdakine en yakın ürün ortaya çıkarılmaya çalışır. Akrilik-Pleksi Lazer Kesim sonrasında ortaya kaliteli bir ürün çıkması için en önemli detaylardan birisi de pleksi kesim işleminin yapılacağı makinedir. Elimizde bulunan makine ile pleksi lazer kesim projelerini en iyi şekilde gerçekleştirmekteyiz. 0.1 mm düzeyinde hassayitinde kesim yapılabilir ve böylece en küçük detaylar bile en iyi şekilde sahaya yansıtılır. 150 watt gücünde CO2 tüpü ile yüksek performans ile çalışılabilir. En olarak 140 cm, boy olarak istediğiniz seviyeye kadar çıkılabilir. Böylece, teslim aldığınız ürün sizin istediğiniz boyuta sahip olabilir.

Pleksi Lazer Kesim Fiyatları

Pleksi lazer kesim işleminin fiyatları da birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Fakat yapacağımız işleme dair fiyat vermeden önce tamamlanması gereken birkaç küçük nokta vardır. İlk olarak, lazer kesim ile ortaya çıkarılacak görselin vektörel formata (.ai .cdr .dxf … ) sahip şekilde tarafımıza ulaştırılması gereklidir. .jpg, .png gibi uzantılara sahip dosyalar üzerinden bir fiyat çıkartılması mümkün değildir. Dosyaları vektörel formatta tarafımıza ilettiğinizde inceleme yapılacak, vektörel formattaki görseldeki toplam çizgi uzunluğuna göre bir fiyat çıkartılacaktır. Toplam çizgi uzunluğuna göre fiyat belirlemesi yapılmasının sebebi, çizgi ne kadar uzunsa lazerin gideceği toplam mesafenin de o kadar artıyor olmasıdır.

Fiyat üzerinde etkili diğer faktör ise kesim yapılacak malzemenin ne olduğu ve kalınlığıdır. Bunlar da dikkate alınarak size bir fiyat verilir. Biz firma olarak kendimizi hiçbir zaman ucuz fiyatlarla övme yanlışına düşürmüyoruz. Bizim rakiplerimizden ayrılan yanımız işlerimizde ortaya koyduğumuz kalitedir. Pleksi kesim gibi uzmanlık isteyen bir işi çok ucuz fiyatlara yaptığını söyleyen firmalar muhtemelen ortaya çok kötü bir iş koyacak ve paranız boşa gidecektir.

0 216 256 55 80